KERHOKAUPPA

Yhdistyksellämme on kerhokauppa, jossa myydään koiriin ja yhdistykseemme liittyvää tarpeistoa yhdistyksemme jäsenille. Kerhokauppa on tavaroineen läsnä näyttelyissä ja joissain muissa tapahtumissamme.

Yhdistyksen kerhokaupan pääasiallisena hoitajana ja vastuullisena toimii kerhokaupanhoitaja.

Täysin kiinni kerhokauppa ei ole koskaan - kerhokaupan hoitajaan voi ottaa yhteyttä ja sopia omasta tilauksestaan muinakin aikoina kuin vain näyttelyissä ja tapahtumissa. Maksu- ja toimitustavasta, ja niihin liittyvien kulujen korvaamisesta sovitaan kerhokaupan hoitajan kanssa tilauksen yhteydessä.

Yhdistyksemme kerhokaupan tarkoituksena ei ole tuottaa voittoa. Mahdollinen kerhokaupan tuotto käytetään täysin yhdistyksen toimintaan. Kerhokaupan tarkoitus on toimia yhdistyksemme tavoitteiden edistämiseksi ja samalla tarjota jäsenistölle edullisia ja toisinaan myös ainutlaatuisia Jack Russell Terrieri -tuotteita. Ole valppaana!

Ideoita ja ajatuksia tuotteista, joita kerhokaupan kannattaisi ottaa valikoimaansa voi ja pitää pistää kerhokaupanhoitajalle.

Hinnasto (30.4.2017)

Parkkikiekko 8€ parkkikiekko
Lippalakki 10€ lippikset
Avaimenperä 12€ avaimenperä
Korvakorut 26€ korvikset
Trimmausveitsi 25€ trimmausveitsi
Panta (35cm tai 40cm) 2€ pannat


Huom!
Ja muistathan, jos sinusta tuntuu jotain puuttuvan kerhokaupasta, ilmoita siitä heti ja välittömästi kerhokaupanhoitajalle!