JÄSENYYS

Jäsensihteeri

Jäsenrekisteriä hoitaa jäsensihteeri, johon kannattaa olla yhteydessä jäsenyyteen liittyvissä asioissa kuten esim. osoitteen tai muiden yhteystietojen muutoksissa. Jos sinusta tuntuu, että olet jäänyt jostain postista tms. paitsi, niin ilmoita siitä heti jäsensihteerille.

Miten jäseneksi?

Jäseneksi haettaessa täytetään hakemuskaavake (PDF/DOC). Sen allekirjoittamalla lupaudut noudattamaan yhdistyksen tavoitteita ja sääntöjä. Toimita hakemus jäsensihteerille, joka laittaa asian eteenpäin.

Vaadi hakemuksen täyttämisen yhteydessä tietoisku siitä, että mihin yhdistykseen olet liittymässä! Tietoiskun saat esim. koirasi kasvattajalta, jäsensihteeriltä tai joltakin yhdistyksen jäseneltä.

Useimmat rekisteröidyt kasvattajamme hoitavat jäsenhakemuksen tekemisen koiranpennun ostajan kanssa kaupan yhteydessä ja maksavat myös ensimmäisen vuoden jäsenmaksun.

Pelkkä hakemus ei riitä... Jäsenhakemuksen käsittelee ja jäsenen hyväksyy yhdistyksen hallitus seuraavassa sopivassa kokouksessaan. Jäseneksi hyväksymisestä saat jäsensihteeriltä kirjallisen ilmoituksen.

Jäsenmaksu, eli normaalijäseneltä 26€, kannattaa maksaa vasta jäseneksi hyväksymisen jälkeen. Perheenjäsenen jäsenmaksu on puolet normaalijäsenen maksusta.

Jäsenmaksujen maksuohjeet toimitetaan vuosikokouksen jälkeen, jossa siis on päätetty jäsenmaksun suuruus. Jäsenmaksunsa maksamatta jättäneet jäsenet yleensä erotetaan seuraavan vuosikokouksen yhteydessä.

Liittymis- ja jäsenmaksut maksetaan yhdistyksen tilille: FI55 5290 3320 0081 98 .